Informace / Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

www.obleceninakolo.cz se zavazuje respektovat a chránit Vaše soukromí.
www.obleceninakolo.cz postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje:

www.obleceninakolo.cz na svých stránkách zveřejňuje informace o produktech, které nabízí. Veškeré tyto informace jsou přístupné, aniž bychom po návštěvnících webu vyžadovali osobní údaje, jakéhokoliv charakteru. Výjimkou je vstup do procesu objednávání, který ze své podstaty vyžaduje zadání základních osobních údajů pro doručení objednávky. V tomto případě je po návštěvnících při vstupu do "objednávkové" části shopu vyžadováno zadání přístupových údajů, na základě kterých je možné jednoznačně určit identitu nakupujícího.

Údaje, které shromažďujeme:

www.obleceninakolo.cz provozuje stránky, na kterých můžete objednávat cyklistické oblečení. Osobními údaji, které jsou shromažďovány na těchto stránkách, jsou fakturační informace, dodací adresa, telefonní spojení a e-mailová adresa.

Přístup k osobním údajům:

www.obleceninakolo.cz připravil možnost vaše osobní údaje kdykoli aktualizovat a pozměňovat. Prohlížet a editovat osobní údaje, které jste nám již poskytli. Případně, že si přejete být úplně odstraněni z naší databáze.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

www.obleceninakolo.cz získává váš souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich dalším zpracováním registrací na našich stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze jednoznačně identifikovat vaši osobu), buďte si jisti, že budou použity pouze s cílem uspokojit vás jako našeho zákazníka.

Zpět
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace zde...